måndag 11 november 2019

Hatet segrar och kärleken krymper.

Allright gott folk. Tillåt mig fråga er. Tror ni på kärleken. Är det sant att kärleken är störst. Är det sant att sann kärlek övervinner allt, allting och alltid. Slutar kärleken alltid med ett lyckligt slut och uppfyller drömmar, hopp, och lycka. Att till och med kärleken kan besegra hatet och intetgöra allt ont och negativt. Tja, det beror på hur ni upplever och har varit med om. Men som sagt. Ett fåtal har ju haft det bra. Men det finns många som tyvärr som inte får uppleva kärlek. Istället en massa hat från många håll. Det kan vara från ett arbete, en klubb, ute i samhällen, eller var ni än kan tänka sig. Många får dess värre alltid ett förhinder som att utbilda sig och skaffa jobb (vilket är ett måste) ha en stabil inkomst eller annat. Finns inte många som får uppleva kärleken på grund av en stressig liv vi alla lever i. Det är inte som när man är ung där man för första gången får utrycka sig och sina kändslor oavsett vem man är. Även om många vuxna hittar en partner , så handlar allt om att hitta altenativ till det liv man vill skapa. Det ända som hindrar många vuxna är bland annat både jobb och familj i denna tid där allt är tvångs. Men nog om det. Nu ska det handla om hatet. Som sagt så är det mycket störningar runt i samhällen överallt i alla länder.
Som sagt så väger hatet mer än vad kärleken gör. Hatet existerar överallt på grund av den mänskliga fakton som vi alla har skapad. Visst. Kärleken har varit med oss sen skapelsen. Det har hatet gjort också. Hatet har i många år regerat över kärleken. Hatet har alltid funnits i våra sidor. När det kommer till jakten, motståndare, fiendskap, krig, andras lycka över en själv, otur, orättvisa, skatter, pengar, kriminalitet, religioner som predikar om sitt eget och sänker ner andras som om det vore värdelös, diskriminering i alla form, uthängning av varandra, kemin till varandra, och mycket mer. Okej. Kärleken har funnits där i alla former ja. Allt jag har nämnt på listan. Men Hatet regerar ändå.
Om du säger mig än idag. Tror du på fullaste allvar att kärleken har tillräckligt med fäste än hatet. Nej. Det har den inte. Se dig omkring i samhället där du lever, där hatet av bitterhet, trötthet, kemin, negativitet, fientlighet, kriminalitet, hat över etnicitet, hat över religioner mot varandra, hat över könen, och hat över annat. Okej, sen finns det folk som häller lägger sin hat mot det negativa vilket är bra. Men det är långt ifrån dom som lägger fokus på annat som skadar varandra. Negativa vuxna och föräldrar som lägger hat mot oskyldiga barn och ungdomar som knappt gjort något dumt, Lärare som snackar skit om de elever som är töntiga för dom, Ungdomar som utrycker hat mot samhället, blodiga slagsmål oavsett vilken ålder man är. Negativa blickar från alla håll. Skitsnack överallt. Ricka utrycker både kärlek och hat förutom att fråga sig själv när gränsen går.  Fattiga utrycker sitt missnöje över samhällen. Folk spottar varandra i ansikten. Misshandel i alla form. Demonstrationer som slutar med förstörelser. Och förstörda liv överallt. Runt denna planet har människan bara en lärdom.

SMÄRTA
Jajamän, Smärta. När har kärleken nånsin lindrat smärta i denhär tiden. Inget alls. Kanske fåtal. Men massor av folk väljer hat, vrede, och ilska för att lindra sin egen smärta. Tyvärr. Människan har alltid varit hatets parasit. Vi beskriver oftas mörker som hat. Men sanningen är hur folk ser på sakern är alltid en fråga. Oavsett vilken element du har (även ljuset) kan beskriva sitt hat mot allt man ser ont på, istället för det som verkligen är ont.

Nog om det. Oavsett vadså skapas varje dag, hat mot individer, hat mot folkmängder hat mot allt. Okej. Kanske inte för er som fortfarande är förblindad av kärleken. Ni kanske klarar er från det. Men det är som sagt. Det finns många jobbiga situationer som alla får leva med.

Dom sjuka får arbeta ihjäl sig, skuldsatta som inte skuldsätter sig för skit får en massa dumma kommentarer och betraktas som oansvariga dårar, skönheten prisas men fulheten betraktas som pest. Den inre räknas knappt längre, yttre tas alltid upp i alla medier. Hårda ord som används som kränkande, tvångsgifte fortsätter, hatets parti blir rekordmånga. Terrorister med ingen sympati över vad som är rätt eller fel, tror att herren prisar det ändå. Faktorer som läggs över en handling när det kommer till kön, taskiga åsikter från en folkmängd. Aldrig mer ska dejter finnas nån mer på grund av otillit till varandra. och mycket mer som jag har lust att berätta och det finns ingen forskare som kan jobba mot dessa synonymen över huvudlaget. Även om kärleken försöker ta sig fram på nått sätt.

Håller du inte med. Kritisera gärna i kommentarerna. O jo, förhästen. Inget är så sant som hatet själv. Kärleken, Hahaha. Visst. Tvinga mig om ni kan. 

Som sagt så är jag inte klar än. Vid senare kan det komma mer om kärlek och hat del 2. Så häng med i denna tortyr du får läsa av mig oavsett om ni ser mig som kunnig eller okunnig. Jag skriver bara mina åsikter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar