fredag 7 juni 2019

Smygfotad till Konfrontation mellan mod och rädsla.

Säg mig. Har någon av er någonsin blivit filmad någon gång oavsett vilket möte ni en hade. Oavsett om det var en man eller kvinna. Okej. Säg mig. Har någon av er någonsin gått fram och frågat den som filmat er eller fotat er utan tillstånd och samtidigt konfronterat dom och bett dom att radera det innehåll dom har. Har ni.

Vi säger så här. Som ni vet finns det både modiga kvinnor och män. Många kvinnor har vågat sig ut på att konfronterat den person oavsett om det är kvinna eller man och talat om vad hon inte gillar. Och har bett om att radera innehållet eller bett om telefonen så hon kan radera den själv. Låter det lite bekant eller. Ibland har den skyldige lämnat sin telefon till personen som blivit fotad eller filmad för att låta personen radera innehållet på henne eller sätt när den personen har gjort det. Men för dom skyldige som inte gör det och kanske ljuger for kvinnan och säger att han inte har fotat eller filmat, eller har tagit bort det eller vägrar göra som kvinnan säger. Låter det bekant. Då kanske kämpar man ur genom att rycka dennes telefon och radera inne hållet. Om inte, så kanske man vill anmäla till polisen vilket man gör. Vad händer sen. Det kan beviljas, beroende hur polisen ser på saken. Men vi kan säga att 3/4 delar lyckades medans 1/4 del misslyckades med att radera innehållet. Men poängen är att en majoritet av kvinnor är modiga oavsett med eller utan rädsla att gå fram och säga till eller konfrontera denna person som var skyldig till filmning eller fotografi utan tillåtelse. Oavsett om denne är en kille/man eller tjej/kvinna.
När det kommer till män som blivit smygfilmat eller fotad utan tillåtelse som konfronterar den skyldige, men har tyvärr bara en risk på sig.  Är det en kille/man, så är det skitsamma, men att det är olika män, oftast kan det finnas fegisar, lika mycket som det finns modiga med eller utan rädsla. Men så fort det är en kvinna/tjej som är skyldig. Då är det en risk att konfrontera om denne skyldige är en Kvinna/tjej. 0,6/4 lyckas få dom att radera innehållet, men det är ytters sällan nån som rycker telefonen och raderar innehållet. Medans 3,4/4 lyckas inte på grund av rädsla att konfrontera tjejer/kvinnor, risken till att det ska bli slagsmål, risken till att bli själv anmäld, risken till att bli kallad våldtäktsman eller något vidrigt som har med sexualbrott (vilket varierar. Finns snuskiga män, men det finns män som bara vill lösa dilemma genom att be personen att radera innehållet). Vissa har gjort det omöjliga genom att rycka telefonen från en tjej och kanske stampat sönder telefonen. Där kan vissa män överdriva. Men dom som kommer dit utan att skada personen eller radera innehåller, blir tyvärr fryst av rädslan eller varmblodig på grund av att den skyldige kan skrika mycket tills man inser att man ska aldrig ta på en kvinna eller ens ta hennes saker eller överhuvud taget bråka med henne på grund av många saker. Inte ens polisen kan hjälpa det. För dom ser det mer ut som att tjejen kanske gillar offret, Men så är det ytters sällan.

Om personen smygfotar killen bara för att han är snygg, är en annan sak. Men kan också vara mycket annat. (Jävla eliter).
Och när det gäller fulingar till män, så är det extra kul. För då kan man göra vad som helst med innehållet. En kompis drabbades av det. Ledsamt.


Som fuling ska man i alla fall vara stolt över sig och inte anta förmycket på grund av normer som säger att man är ful och ska gräva ner sig. Men Det kan finnas många saker att fejka sina anklagelser eller hänga ut personen som en nolla eller något skämt utan hans tillåtelse.
Känner ni igen bilden på det. Snälla, dela med er era historier. Oavsett om ni är tjejer/kvinnor eller killar/män.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar